Gå videre til innhold
32 ansatte #tiltoppsmedinspecta

Nyhet -

32 ansatte #tiltoppsmedinspecta

Med flagget til topps nådde 32 Inspecta-ansatte toppen av Galdhøpiggen etter å ha lagt ut på langtur fra Spiterstulen i Lom.

- Lørdag 22. august tok vi bokstavelig talt Inspecta Norge til nye høyder 2469 m.o.h.. Prosjektet #tiltoppsmedinspecta kom i stand i forbindelse med at vi har opprettet en miljøgruppe i selskapet. Det er ansatte som står bak tiltaket som skal bidra til aktivitet på tvers av våre mange lokasjoner, sier Country Manager Lasse Øvreås.

Turen startet på Spiterstulen 1100 m.o.h. og foran seg hadde deltakerne en tur med utrolige variasjoner både i terreng og utsikt. I løpet av turen var samtlige innom tre topper over 2000 meter.

- Dette skal ikke være et enkeltstående tiltak, men aktiviteter som kan bidra til ytterligere deltakelse. Om vi ikke skal til Kilimanjaro neste gang, så ser jeg frem til hva som står på blokken, sier Øvreås og legger til:

- Jeg er virkelig fornøyd med at så mange kom seg til toppen og at turen bidro til økt samhold og bekjentskap, sier Øvreås.

De ansatte fikk et fantastisk skue over Jotunheimen. Og til tross for en kraftanstrengelse for mange er det flere som planlegger en ny tur. 

Emner

Kategorier

Kontakter

Anne-Cathrine Sandø

Anne-Cathrine Sandø

Pressekontakt Direktør marked og kommunikasjon Pressekontakt +47 414 53 191